Følger det med ladekabel ved kjøp av ZAPTEC ladestasjon?

Nei, dessverre så følger det ikke med en egen ladekabel ved kjøp av ZAPTEC ladestasjon. Grunnen til dette er at det finnes 2 ulike typer ladekontakter mot kjøretøyet, som er avhengig av hva som støttes av ditt kjøretøy.

Hvis ditt kjøretøy har CCS-kombo ladekontakt, så er det Type 2 ladekontakt som støttes.

Alle ZAPTEC ladestasjoner kommer med ladeuttak med Type 2, som er Europeisk standard.

Redd for tyveri?

Du kan enkelt låse ladekabelen fast til ZAPTEC ladestasjonen fra
ZAPTEC App og/eller via ZAPTEC Portal.

Kompatible ladekabler er:

• Mode 3, Type 2 til Type 2 ladekabel for lading av elbil og plug-in hybrid med inntil 32A 1-fas og 3-fas

• Mode 3 ladekabel med Type 2 plugg (mot ladestasjon) til Type 1 støpsel (mot kjøretøy) for lading av elbil / plug-in hybrid med inntil 32A 1-fas

• Adaptor Type 2 til Schuko (vanlig stikkontakt) m. strømbryter inntil 16A

ZAPTEC tilbyr egne ladekabler som passer til alle ladestasjoner med Type 2 ladeuttak.

Alle ladekablene er 7.5 meter og støtter lading opptil 32A

Se vårt produktark for mer informasjon om ZAPTEC LADEKABLER