Renault ZOE med ZapCharger Portable

ZapCharger Portable er verdens første bærbare ladekabel med innebygget elektronisk transformator, som er utformet som en vanlig ladekabel og derfor enkel å ta med i kjøretøyet ditt.

Ladekabelen er kompatibel med både IT(230V) og TN(400V) strømnett.
ZapCharger Portable gjør det mulig for Renault ZOE eiere å utføre lading på det særnorske IT nettet (230V).

ZapCharger Portable er utgått av produksjon, men ble levert med enten Type 2 til Type 2 ladekontakt eller Type 2 til Schuko, som anvist i ZapCharger Portable brukermanualen

Hopp til den seksjonen som passer best for deg:

Ladetilbehør for lading av Renault ZOE

Hvis ZAPTEC ladestasjonen er installert på et IT230V strømnett*, og du har Renault ZOE som elbil. Så kan det utføres lading med bruk av ladetilbehør:

ZAPTEC PRO og/eller HOME ladestasjon -> ZapCharger Portable m/ Type 2

Gir opptil 16A (3.6kW) lading.

ZAPTEC PRO og/eller HOME ladestasjon -> Type 2 adaptor til Schuko -> ZapCharger Portable m/ Schuko

Gir opptil 10A (2.3kW) lading

Avvik NEK400:

Ved bruk av Type 2 adaptor til Schuko med Schuko ladekabler, avviker det fra Norm NEK400 for tilfredsstillende elsikkerhet. Da Schuko ladekabler (Mode 2 lading) er å anses som skjøteledning.

ZAPTEC PRO og/eller HOME ladestasjon -> Type 2 adaptor til Schuko -> Ladebøtte m/ Schuko

Gir opptil 10A / 2.3kW) lading

Avvik NEK400:

Ved bruk av Type 2 adaptor til Schuko med Schuko ladekabler, avviker det fra Norm NEK400 for tilfredsstillende elsikkerhet. Da Schuko ladekabler (Mode 2 lading) er å anses som skjøteledning.

ZAPTEC PRO og/eller HOME ladestasjon -> RAYDIALL m/ Type 2 inntakskabel

Gir opptil 16A (3.6kW) lading.

For mer informasjon om RAYDIAL, se i din brukermanual for lading ved bruk av RAYDIAL lading og lademuligheter.

IT-nett til TN-nett

For ZAPTEC HOME installerte ladestasjoner, så er det mulig å få tilbud på installasjon/kjøp av transformator 230V/400V eller 230V/230V, slik at ladestasjonen forsyner kjøretøyet med TN strømnett.

Ved installasjon av transformator**
Så kan det benyttes vanlig Mode3 ladekabel (u/ ladekladd) og kan gi høyere ladestrøm enn 16A (avhengig av transformator type/størrelse)

*ZAPTEC ladestasjoner kan utføre lading på alle typer kjøretøy og strømnett, forutsatt at kjøretøyet støtter det aktuelle strømnettet ladestasjonen(e) er installert på.

**Ved installasjon av transformator, så kan enkelte tilleggstjenester og produkter fra ZAPTEC få redusert funksjonalitet eller gi installasjons begrensninger.

Kontaktpunkt for innmelding av feil på ZapCharger Portable

Dersom din ZapCharger Portable ladekabel ikke utfører lading, og feilsøking er utført ihht brukermanualer for ZapCharger Portable:

Må dette tas videre mot den selgeren og/eller bilforhandleren som produktet er kjøpt av, ved å oppgi modell og serienummer gjør dette det lettere for selger/bilforhandler å vite hvilke modell du har.

Hvor finner jeg modell og serienummeret på min ZapCharger Portable ladekabel?

Serienummeret står oppført med liten hvit skrift på den store sorte enheten (isolasjonsenheten).

Modell og Serienummeret begynner med ZM000xxx-x-serienummer: