Hva er FDV og trenger vi egentlig det?

FDV er forkortelse for
Forvaltning
Drift
Vedlikehold

Poenget med FDV dokumentasjon kan man forklare med at det anses som ønskelig at man som eier har en form for veiledning, som gir eier/bruker enkelte føringer for hvordan ladeanlegget fungerer og hva som skal til for å vedlikeholde det.
Dokumentasjonen skal gi deg som kunde en sikkerhet for at det elektriske anlegget som er levert, tilfredstiller de lover og regler som myndighetene setter til en slik installasjon.