Charge365 blir en del av ZAPTEC

ZAPTEC har kjøpt betalingstjenesten Charge365 fra OfficeLink AS. For eksisterende og nye kunder av Charge365 fortsetter alt som før. Samtidig fortsetter vi vårt svært gode forretningssamarbeid med OfficeLink, som fremdeles vil være en stor aktør på ladesystemer og betalingsløsninger fra ZAPTEC.

Vi har over lengre tid fått forespørsler om å tilby betalingstjenester av ZAPTEC-ladeanlegg. Etterspørselen kommer spesielt fra borettslag og sameier som ønsker enkel, nøyaktig og rettferdig avregning av elbillading. Charge365 er en ledende aktør på det norske markedet som tilbyr enkle og velprøvde betalingstjenester for ZAPTECs ladesystemer. Det er omtrent 2000 betalende kunder av Charge365 som omfattes av avtalen, som i dag får betalt ladestrømmen på en enkel måte hver måned. For nye og eksisterende kunder av Charge365 fortsetter alt som før på kort sikt, samtidig som vi planlegger for overføring av drift, utvikling og support. På lengre sikt har ZAPTEC planer om å videreutvikle det som allerede er en veldig bra betalingstjeneste, i tillegg til å internasjonalisere den.

ZAPTEC er opptatt av valgfrihet og gode ladeløsninger for våre kunder. Derfor beholder vi vårt gode samarbeid med eksisterende leverandører av betalingstjenester. Det vil sikre kunder enkelhet og  valgfrihet når det kommer til gode betalingsløsninger for lading av elbiler med ZAPTECs ladesystemer.