Om 4G LTE-M eSIM med Telenor

Aktivering av 4G LTE-M eSIM med Telenor abonnement. Alle ZAPTEC Pro blir levert standard med 4G LTE-M eSIM, og vil koble seg opp automatisk når ladestasjon kobles til strøm.

Strømnett og andre relevante innstillinger må fortsatt konfigureres via appen ZAPTEC av montør.

Dekningsgrad

ZAPTEC Pro kommuniserer via Telenors 4G LTE-M-nettverk. Dette nettverket vil normalt ha dekning i alle områder som ellers har vanlig 4G-dekning.

Vi anbefaler derfor å teste dekning på installasjons området med egen mobil før installasjon. For nøyaktig måling må det brukes mobil med Telenor SIM.

Dekningskart, Norge: http://telenor.no/dekning

Dekningskart, Internasjonalt: hhttps://www.gsma.com/coverage/

Select Country or Area first                                          Skjermbilde_2020-06-11_kl._12.46.34.png

Plassering

• Forsøk å plassere ladestasjoner slik at disse vil ha best mulig plassering for mobilkommunikasjon.
  • Unngå plassering hvor objekter kan ha påvirkning på dekning.
  • Test dekningsgrad i flere situasjoner som for eksempel åpen/lukket garasjeport.

Nettverksdeling over 4G LTE-M

Hver ZAPTEC Pro har innebygget 4G-kommunikasjon og er avhengig av aktivt eSIM for å fungere. En ladestasjon kan ikke dele kommunikasjon til flere via 4G LTE-M.

Hvis ZAPTEC PRO får internett forbindelse over WiFi og/eller PLC kommunikasjon, så er funksjonalitet for nettverksdeling støttet og tilgjengelig.