Om ZAPTEC PRO

Bruk all tilgjengelig kapasitet

Strømmen deles dynamisk på tvers av alle ladestasjonene. ZAPTEC utfører last- og fasebalansering, og ladestasjonen bytter dynamisk mellom enfase- og trefaselading for best mulig utnyttelse.

Enkelt å utvide med flere ladestasjoner

Ved installasjon av ZAPTEC blir infrastrukturen lagt opp for alle parkeringsplasser. Får du nye beboere, ansatte eller besøkende som trenger elbillading, kan du raskt og enkelt skalere den eksisterende installasjonen uten ekstra arbeid eller investering i sikringsskapet.

Bedre internettilknytning og alltid på nett

ZAPTECs 4G LTE-M levert av Telenor sørger for god oppetid og kan bidra til at ladesystemet blir rimeligere uten bruk av ekstra nettverksløsninger. Ladesystemet vil være på nett til enhver tid og sikrer jevnlige programvareoppdateringer.

Holder høyeste standard for sikkerhet

Ladestasjonen lar deg lade helt trygt med godkjent type 2-kontakt, integrerte sikringer og innebygget jordfeilvern.

Fordel kostnadene rettferdig

Innebygget strømmåler gir nøyaktig forbruk hvor fellesgarasje- eller parkeringsplass kan tildeles og betales for av hver bruker. Bruk vårt administrasjonssystem kostnadsfritt eller velg mellom flere betalingstjenester for automatisk betaling, drift og support.

Fremtidsrettet og intelligent

Ladestasjonen støtter ISO15118 som gjør den klar for Plug & Charge, State-of-Charge og andre spennende muligheter som gjør at vi kan forbedre brukeropplevelsen. Ved bruk av avansert teknologi, innebygget programvare, skyløsning for konfigurasjon og overvåkning er ladesystemet rigget for fremtiden.

Tekniske spesifikasjoner - ZAPTEC Pro

For tekniske spesifikasjoner for ZAPTEC PRO, se ZAPTEC PRO Produktark