Brukerprofil & Min profil

I denne artikkelen har vi samlet de vanligste spørsmålene angående brukerprofil registrering og innlogging.

Brukerprofil registrering

Hvordan oppretter jeg brukerprofil?

Du kan opprette en brukerprofil enten i ZAPTEC Portal eller i ZAPTEC App.

Etter opprettelse og registrering av brukerprofil er fullført, er den gyldig for både ZAPTEC Portal og ZAPTEC App

Hvorfor må jeg opprette en brukerprofil?

Når ladeanlegget og/eller ladestasjonen er aktivert med Autentisering, vil ladestasjonen(e) i ladeanlegget være utilgjengelig for uvedkommende.

Brukerprofiler som ikke har tilgang, vil ikke kunne utføre lading i ladeanlegget, eller på den gjeldende ladestasjonen.

Kontakt din anleggseier eller din installatør for å bli gitt tilgang til ladeanlegget. ZAPTEC er produsent og leverandør av ladeanlegget, men all Bruker administrasjon utføres lokalt av anleggseieren av ladeanlegget.

Hvorfor får jeg følgende feilmelding: The email address is in use on another account.

Dette kan indikere på en av følgende situasjoner har oppstått;

1. Du har allerede registrert Brukerprofil. Fortsett med å logge inn med din Brukerprofil.
  2. Din anleggseier eller installatør har sendt deg en invitasjonslink med tilgang på e-post.

Bruk aktiveringslink i mottatt e-post for å fullføre registreringen. Eller trykk på valget Glemt passord? i innloggingssiden for å motta reset passord link til oppgitt e-post adresse.

Bruker innlogging

Jeg har opprettet Brukerprofil i ZAPTEC App, kan denne brukes i ZAPTEC Portal?

Ja, du kan bruke den samme Brukerprofilen for å logge inn i ZAPTEC Portal.

Jeg har opprettet Brukerprofil i ZAPTEC Portal, kan denne brukes i ZAPTEC App?

Ja, du kan bruke den samme Brukerprofilen for å logge inn i ZAPTEC App.

Jeg har glemt passordet til min bruker innlogging, hvordan resetter jeg passordet?

I innloggingssiden i ZAPTEC App og ZAPTEC Portal, velg Glemt passord?  skriv inn e-post adressen din.

Du vil deretter motta en reset passord link til oppgitte e-post adresse.

Jeg har glemt hvilke e-post adresse jeg registrerte Brukerprofilen med

Hvis du har registrert flere Brukerprofiler, og du er usikker på hvilken Brukerprofil du skal bruke.

Logg inn med den siste kjente Brukerprofilen, eller velg Lost password?  for å motta reset passord link til oppgitt e-post adresse.

Sjekk søppelpost, clutter eller andre mapper i din e-post innboks.

Hvorfor får jeg følgende feilmelding: The email address is in use on another account.

Dette kan indikere på en av følgende situasjoner har oppstått;

1. Du har allerede registrert Brukerprofil. Fortsett med å logge inn med din Brukerprofil.
  2. Din anleggseier eller installatør har sendt deg en invitasjonslink med tilgang på e-post.

Bruk aktiveringslink i mottatt e-post for å fullføre registreringen. Eller trykk på valget Glemt passord? i innloggingssiden for å motta reset passord link til oppgitt e-post adresse.

Bruker invitasjoner og tilganger

Brukerprofilen min har blitt deaktivert, hvordan får jeg den aktivert igjen?

Ved registrering av en brukerprofil, hvis brukerregistreringen ikke blitt fullført og / eller ZapCloud Bruksvilkår ikke blitt akseptert og / eller fullført registrering innen 30 dager, vil den automatisk bli deaktivert. For å aktivere brukerprofilen, oppretter du en ny Brukerprofil og fullfør registreringen eller kontakt din anleggseier for å motta tilgangsinvitasjon til din e-postadresse.

Jeg har mottatt en tilgangsinvitasjon fra ZapCloud, hva er dette?

Dette betyr at installatør og / eller anleggseier har sendt deg tilgangsinvitasjon for ladeanlegget og / eller til din ladestasjon. Ved å fullføre bruker registreringen i den oppgitte registreringslinken , vil brukerprofilen din ha tilgang til å starte lading på ladestasjonen og / eller ladeanlegget.

For mer informasjon, vennligst kontakt din anleggseier eller installatør. ZAPTEC er produsent og leverandør av ladeanlegget, men all bruker administrasjon utføres lokalt av anleggseieren for ladeanlegget.

Jeg har ikke mottatt en tilgangsinvitasjon, hvem kontakter jeg for å få tilgang?

Hvis du ikke har mottatt en tilgangsinvitasjon fra din anleggseier eller installatør. Sjekk søppelpost, clutter eller annet mappen i din e-post for å sjekke om invitasjonen har blitt feilplassert.

Hvis du allerede har sjekket det, kan du kontakte anleggseieren for ditt ladeanlegget eller installatør for å få tilsendt en ny tilgangsinvitasjon til e-post adressen din, sørg for at den oppgitte e-postadressen er riktig og gyldig.

Utføre endringer på Brukerprofil

Hvordan kan jeg utføre endringer på Brukerprofilen min, som passord og brukernavn?

Bruk nåværende Brukerprofil innlogging i ZAPTEC Portal, og gå deretter til Min Profil (øvre høyre hjørne). Der har du muligheten til å endre passord og / eller utføre endringer for e-postadresse (brukernavn).

Sletting av Brukerprofil

Jeg ønsker å slette min brukerprofil, hva må jeg gjøre?

Hvis du ønsker å permanent slette din Brukerprofil, vennligst kontakt oss på følgende e-post addresse:

gdpr@zaptec.com