Bruker administrasjon i ZAPTEC Portal

Du kan enkelt invitere, legge til og administrere brukerprofiler i administrasjons verktøyet, ZAPTEC Portal. Det er kun brukerprofiler med Eier rolle for ladeanlegget som kan utføre bruker administrasjon som beskrevet nedenfor i denne artikkelen.

Tilgangsnivå og Tilgangsroller

Det er to nivåer for tilganger; Installasjon og ladestasjon

Det er tre typer tilgangsroller; Bruker, Eier og Service

Hvordan legge til brukerprofiler med tillatelse i ZAPTEC Portal

1. Åpne en nettleser og logg inn i ZAPTEC Portal
  2. Velg fanen installasjoner
  3. Velg gjeldende installasjon i installasjons oversikten.

Brukerprofilen skal ha tilgang til å lade og / eller utføre administrasjon for hele installasjonen

Denne tilgangen gjelder for hele installasjonen (alle ladestasjonene)

1. Velg fanen Tilgang i installasjonen
  2. Velg add_circleGi Tilgang i tilgangs oversikten
  3. Skriv inn e-posten til brukerprofilen i søkefeltet
  4. Trykk deretter på Søk knappen
  5. Hvis brukerprofilen ikke vises i listen, huker du av alternativet for å sende en tilgangs invitasjon.
  6. Trykk Neste for å fortsette
  7. Velg hvilken rolle brukerprofilen skal ha tilgang i installasjonen med
    1. Velg Bruker rolle for å gi tilgang til å utføre lading for hele ladeanlegget
    2. Velg Eier rolle for å gi tilgang til å administrere heke ladeanlegget
    3. Velg Service rolle for å gi tilgang til å administrere tekniske parametere for installasjonen
    4. Tilgangsnivå og Tilgangsroller

Service rollen gir tilgang til å endre tekniske parametere og er forbeholdt installatører

8. Trykk på Neste etter å ha valgt de(n) aktuelle rollen(e).
  9. Bekreft riktig e-postadresse
  10. Trykk Lagre

Brukerprofilen skal kun ha tilgang til å utføre lading og se forbruk på spesifikke ladestasjoner

Denne tilgangen gjelder kun for den valgte ladestasjonen

Tilgangen til ladestasjonen gir ikke brukerprofilen tilgang til andre ladestasjoner

I tilgangsfanen for installasjonen vil alle brukerprofiler med tilgang være tilgjengelig med oversikt

1. I fanen Kurser velger du ladestasjonen du skal gi tilgang til
  2. I innstilling fanen for ladestasjonen velger du fanen Tilgang.
  3. Velg add_circleGi Tilgang
  4. Skriv inn e-posten til brukerprofilen i søkefeltet
  5. Trykk deretter på Søk knappen.
  6. Hvis brukerprofilen ikke vises i listen, huker du av alternativet for å sende en tilgangs invitasjon.
  7. Trykk Neste for å fortsette
  8. Velg hvilke roller brukerprofilen skal ha tilgang til på gjeldende ladestasjon
    1. Velg Bruker rolle for å gi tilgang til å utføre lading på gjeldende ladestasjon
    2. Velg Eier rolle for å gi tilgang til å administrere enkelte parameter for gjeldende ladestasjon
    3. Tilgangs roller for ladestasjon eiere

Eier rollen gir tilgang til blandt annet Dashboard i ZAPTEC Portal og ZAPTEC App, og gjør det enklere å låse fast ladekabel.

9. Trykk på Neste etter å ha valgt de(n) aktuelle rollen(e).
  10. Bekreft riktig e-postadresse
  11. Trykk Lagre

Brukerprofilen er en installatør som trenger tilgang til ladeanlegget vårt

Denne tilgangen gjelder for hele installasjonen

1. Velg fanen Tilgang i installasjonen
  2. Velg add_circle Gi Tilgang i tilgangs oversikten
  3. Skriv inn e-posten til brukerprofilen i søkefeltet
  4. Trykk deretter på Søk knappen
  5. Velg brukerprofilen i listen
  6. Trykk deretter på Neste
  7. Velg hvilken rolle brukerprofilen skal ha tilgang i installasjonen med
    1. Velg Bruker rolle for å gi tilgang til å utføre lading for hele ladeanlegget
    2. Velg Eier rolle for å gi tilgang til å administrere ladeanlegget og installasjonen
    3. Velg Service rolle for å gi tilgang til å administrere tekniske parametere for installasjonen
    4. Tilgangsnivå og Tilgangsroller

Service rollen gir tilgang til å endre tekniske parametere og er forbeholdt installatører

8. Trykk på Neste etter å ha valgt de(n) aktuelle rollen(e).
  9. Bekreft riktig e-postadresse
  10. Trykk Lagre