Eksport av Laderapport i ZAPTEC Portal

Du kan enkelt lage og eksportere laderapporter i administrasjonsverktøyet, ZAPTEC Portal.
Hvem kan lage en laderapport i ZAPTEC Portal? Alle brukerprofiler med Eier rolle for installasjonen kan lage og eksportere laderapporter som beskrevet i denne artikkelen.

Hvilke alternativer kan jeg basere belastningsrapporten på?

Sortert etter: Ladestasjon, brukerprofil og / eller ladekort
Tidsramme: Forrige uke, forrige måned, i fjor eller Egen tilpasset

Hvordan lage en laderapport i en installasjon uten autentisering (bruker kontroll)

Installasjoner uten autentisering (bruker kontroll), vil kun filtrere ladeforbruket basert på ladestasjoner som har vært i bruk. Dette er fordi brukerprofilen har ikke identifisert seg mot ladestasjonen.

Installasjoner med tredjeparts godkjenning (OCPP & Web-hooks) vil kun filtrere ladeforbruk basert på ladestasjoner som har vært i bruk, selv med autentisering (bruker kontroll) aktivert.

Dette er pga GDPR og Personvern, samt at ZAPTEC Portal ikke håndterer tilgangs administrasjon for start av lading, når ladeanlegg er aktivert med tredje-part autentisering og/eller Betalingsløsning. Må brukerprofiler forholde seg til gjeldende tredje-part sin bruker registrering og metode for start av lading.

1. Åpne en nettleser og logg inn på ZAPTEC Portal
  2. Velg fanen installasjoner
  3. Velg installasjonen i installasjons oversikten.
  4. Velg fanen Laderapport
  5. Velg Tidsperiode
  6. Forrige uke: Viser 7 dager fra i går
  7. Siste måned: Viser forrige måned
  8. I fjor: Viser året før
  9. Egen tilpasset: Viser forbruket fra / til på valgte datoer
  10. Hvis du velger Egen tilpasset, velger du den hvite delen for å legge inn ønsket tilpasset fra og til datoer
  11. Trykk Oppdater
  12. Trykk Eksporter til Excel
  13. Velg lagrings lokasjonen på PC/Mac for Excel laderapporten
  14. Åpne Excel regnearket

Standard filnavn for ladningsrapporten er UsageReport_YEARMMDDYEARMMDD_Installasjonsnavn.xls

Hvordan lage en laderapport i en installasjon med Autentisering

1. Åpne en nettleser og logg inn på ZAPTEC Portal
  2. Velg fanen installasjoner
  3. Velg installasjonen i installasjons oversikten.
  4. Velg fanen Laderappport
  5. Velg hvilken gruppe belastningsrapporten skal resultere etter
    User: Viser brukerprofilen som har utført lading
    ChargeCardName: Viser hvilket ChargeCardName brukeren har autentisert og utført lading med
    Charger: Viser hvilke ladestasjoner som har vært i bruk og blitt utført lading med
    Start med gruppere resultater av brukerprofiler

Ladestasjonen er deaktivert med autentisering eller aktivert med frittstående

1. Velg tidsramme
  2. Forrige uke: Viser 7 dager fra i går
  3. Siste måned: Viser forrige måned
  4. I fjor: Viser året før
  5. Egen tilpasset:
  6. Viser forbruket fra / til på valgte datoer
    Hvis du velger Egen tilpasset, velger du den hvite delen for å legge inn
  7. Trykk Oppdater
  8. Trykk Eksporter til Excel
  9. Velg lagrings lokasjonen på PC/Mac for Excel laderapporten
  10. Åpne Excel-regnearket

Standard filnavn for laderapporten er UsageReport_YEARMMDDYEARMMDD_Installasjonsnavn.xls

Hvordan lage en laderapport i en installasjon med og uten autentisering aktivert

1. Åpne en nettleser og logg inn på ZAPTEC Portal
  2. Velg fanen installasjoner
  3. Velg installasjonen i installasjonsoversikten.
  4. Velg fanen Laderapport
  5. Velg hvilke gruppe laderapporten skal resultere etter
    User: Viser brukerprofilen som har utført lading
    ChargeCardName: Viser hvilket ChargeCardName brukeren har autentisert og utført lading med
    Charger: Viser hvilke ladestasjoner som har vært i bruk og blitt utført lading med
    Start med gruppere resultater av brukerprofiler

Ukjent vil vises på øverste rad på tabellen.
Dette indikerer at noen ladestasjoner er deaktivert med autentisering eller aktivert med frittstående

Velg tidsramme

1. Forrige uke: Viser 7 dager fra i går
  2. Siste måned: Viser forrige måned
  3. I fjor: Viser året før
  4. Tilpasset: Viser forbruket fra / til på valgte datoer
  5. Hvis du velger Egendefinert, velger du den hvite delen for å legge inn ønsket tilpasset fra og til datoer
  6. Trykk Oppdater
  7. Trykk Eksporter til Excel
  8. Velg lagrings lokasjonen på PC/Mac for Excel laderapporten

Standard filnavn for laderapporten er UsageReport_YEARMMDD-YEARMMDD_Installasjonsnavn.xls

Lag en ekstra ladesrapport, som er gruppert med Charger. For å ha en fullstendig oversikt over alt utført ladeforbruk for gjeldende tidsperiode.

Årsaken til at dette må utføres to ganger er fordi forbruksrapporten for å få med ladeforbruk for de ladestasjonene uten autentisering og de med autentisering.

Åpne begge Excel-regnearkene for å sammenligne resultatene