MG ZS EV lader ikke

Hvis det oppleves ladeproblem med kjøretøyet MG ZS EV, kan dette skyldes at kjøretøyet ikke er låst (må låses for start av lading) som også gi en indikasjon på at kjøretøyet har en eldre programvare som ikke støtter Smart lading. For å oppdatere programvaren i kjøretøy, ta kontakt med deres bilforhandler eller service senter.

Hvis ladestasjonen er innstilt på å gi 3-fas lading, så vil ikke lading starte da MG ZS EV ikke støtter 3-fas lading. Da må følgende utføres på ladestasjonens innstillinger i ZAPTEC Portal:

1. Logg inn med din brukerprofil i ZAPTEC Portal
  2. Trykk på fanen Ladestasjoner
  3. Velg ladestasjon
  4. Trykk på fanen innstillinger
  5. Endre Maks faser fra 3 til 1
  6. Trykk Lagre (helt nederst)