Handla om ZapCharger PRO

ZapCharger Pro är ett unikt norskt laddsystem

Fungerar på alla kraftnät, med alla typer av laddningsbara fordon*

Använd all tillgänglig kapacitet

Effekten fördelas dynamiskt mellan alla laddstationer Ger dig möjlighet att ladda över 100 elbilar på 1 dag, med en enkel 63A** säkring. Ladda upp till 22 kW vid alla laddstationer.

Unika skalningstillval med en enda strömkrets och strömsladd

Kommunikationen mellan laddstationerna och molnlösningen går genom samma strömsladd. Denna delade infrastruktur gör det möjligt att starta upp med några få laddstationer för att sedan utöka antalet när behovet ökar. Skalning av en befintlig installation fordrar därför inget ytterligare arbete och ingen extra investering när det gäller elcentralen/säkringsskåpet.

Fair use (skäligt bruk) genom identifiering med användning av RFID-eller ZapCharger-app

Inbyggd elenergimeter tillhandahåller information om exakt effektförbrukning. Delat garage eller delad parkeringsplats kan registreras och betalas för av respektive användare.

Säkerhet i enlighet med högsta standard

Typ 2 konnektor/anslutningsdon som kan klara hög belastning över tid, integrerade säkringar, elektroniskt jordfelsskydd, Soft Start-funktion är inbyggda i laddstationen i säkerhetssyfte, för både användaren och kraftnätet.

Framtidssäkrad och intelligent laddningslösning

Kombinerar kraftelektronik, integrerad mjukvara som körs på laddstationen och en molnlösning för konfiguration, kontroll, styrning och övervakning samt avancerade algoritmer. Lösningen är framtidssäkrad med mjukvaruuppdateringar från molnlösningen till laddstationen.

*Förutsatt att fordonet stödjer aktuell typ av strömförsörjning
**Med 3-fas TN på 24 timmar.

Teknisk specifikation ZapCharger Pro

För tekniska specifikationer för ZapCharger PRO, se ZapCharger PRO Produktblad