Handla om ZAPTEC PRO

Använd all tillgänglig kapacitet

Strömmen delas dynamiskt mellan alla laddstationer och optimerar därmed användningen av befintlig elkapacitet i byggnaden. ZAPTEC utför last- och fasbalansering, och laddstationen växlar dynamiskt mellan en- och trefasladdning för bästa utnyttjande.

Lätt att bygga ut med fler laddstationer

I ett ZAPTEC-laddsystem kan alla parkeringsplatser förberedas för elbilsladdning med ZAPTECs bakplattor. När ni får nya boende, anställda eller besökare som behöver elbilsladdning kan ni enkelt och billigt skala upp den befintliga installationen utan ytterligare arbete eller investeringar i elcentralen.

Bättre internetuppkoppling och alltid online

ZAPTECs 4G LTE-M från Telenor säkerställer att ZAPTEC Pro kan placeras i alla miljöer utan att behöva installera ytterligare nätverkslösningar. Laddsystemet kommer alltid att vara online och säkerställa regelbundna programuppdateringar.

Har högsta säkerhetsstandard

Laddstationen gör att du kan ladda tryggt. Integrerade säkringar och inbyggd jordfelsbrytare gör att laddningen är säker i alla lägen. ZAPTEC Pro har ladduttag av Typ 2, vilket är EU-standard.

Fördela kostnaderna rättvist

Inbyggd elmätare anger korrekt förbrukning och kan knytas till respektive parkeringsplats för rättvis debitering av laddning. Använd vårt kostnadsfria administrationssystem eller välj mellan olika betaltjänster för automatisk betalning, drift och support.

Framtidsanpassat och intelligent

Laddstationen stöder ISO 15118 som gör den förberedd för Plug & Charge, State-of-Charge och andra spännande möjligheter som möjliggör för oss att förbättra användarupplevelsen. Med hjälp av avancerad teknik, inbyggd programvara, molnkonfiguration och övervakningsfunktioner är laddsystemet klart för framtiden.

Tekniska specifikationer - ZAPTEC Pro

För teknisk specifikation för ZAPTEC PRO, se ZAPTEC PRO Produktblad